Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Τα λάθη του χωρισμού


Πως πρέπει να αντιδράσεις σε έναν χωρισμό? Τι πρέπει να κάνεις την στιγμή που το ταίρι σου, σου ανακοινώνει ότι για κάποιον λόγο δεν θέλει να είστε μαζί?? Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μαζί τα λάθη που το 99% των ανθρώπων κάνει και που αποδεδειγμένα μειώνουν τις πιθανότητες επανασύνδεσης.

Τσακωμός: Το ξέρω ότι έχεις νευριάσει, ότι θέλεις να του/της πεις πολλά. Θες να ξεσπάσεις και είναι λογικό αφού μόλις έχασες την γη κάτω από τα πόδια σου. ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις όμως. Είναι σίγουρο ότι ο τσακωμός θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και θα σας απομακρύνει ακόμα περισσότερο.
Προσπάθησε να κρατηθείς. Αποδέξου τον χωρισμό σας χωρίς να πεις πολλά-πολλά. Αργότερα θα έχεις τον χρόνο να τον/την ξανακερδίσεις.

Πίεση: Αν πιστεύεις  ότι 20 τηλέφωνα την ημέρα θα μπορέσουν να τον/την πείσουν να γυρίσει πίσω..κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι με την πίεση, το αντίθετο. Θα τον/την κάνεις να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα ο χωρισμός σας να δείχνει η μόνη λύση


Δώρα: Υπάρχουν πολλοί/ες που πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν ξανά το ταίρι τους με λουλούδια ή με διάφορα ακριβά δώρα. 100% λάθος!Πιστεύεις ότι χωρίσατε επειδή δεν του/της έπαιρνες δώρα??

Παρακάλια: Ένα ακόμα λάθος που κάνουν κάποιοι είναι να ρίχνουν στο πάτωμα των εγωισμό τους ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν πίσω τον/την πρώην τους. Όχι, δεν θα καταφέρεις τίποτα έτσι. Ίσως να σε λυπηθεί, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό που θες. Σωστά?

Άσε που αν τα ξαναβρεί μαζί σου μόνο επειδή σε λυπήθηκε το πιθανότερο είναι ότι σύντομα θα σου ξαναπεί ότι θέλει να χωρίσετε.

Συμπεράσματα: Τα παραπάνω είναι πράγματα που σου εγγυώμαι ότι δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Δεν θα καταφέρεις να τον/την ξανακερδίσεις πίσω.  Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι απλά να δεχτείς τον χωρισμό και να αφήσεις λίγο χρόνο χωρίς να έρθεις σε επαφή μαζί του/της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου