Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Χωρισμός : Ποια είναι τα πιο ευαίσθητα ζώδια;


Όλοι οι άνθρωποι δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο στο χωρισμό. Άλλοι μπορεί να κλάψουν, άλλοι να θυμώσουν, άλλοι πάλι να το πάρουν εντελώς ανάλαφρα σαν ένα βήμα προς κάτι καινούργιο.
Η αντίδραση των ανθρώπων στο χωρισμό, εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του κάθε ένα από εμάς. Όμως αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σαφώς σχετίζονται με το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε.
Κατά συνέπεια η αντίδραση στο χωρισμό, πώς νοιώθει και πόσο εύκολα τον ξεπερνάει κανείς είναι κάτι το οποίο σίγουρα σχετίζεται με το ζώδιο στο οποίο ανήκει.
Στο άρθρο αυτό θα δούμε τους «ευαίσθητους» του ζωδιακού κύκλου, τα ζώδια δηλαδή εκείνα που επηρεάζονται περισσότερο από το χωρισμό.
Πρωταθλητής της ευαισθησία δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ιχθύ. Το ρομαντικό αυτό ζώδιο είναι βέβαιο πως έχει πλάσει μέσα στο μυαλό του την ιδανική σχέση. Πληγώνεται πολύ και αργεί να το ξεπεράσει.
Λίγο πιο πίσω ακολουθεί το ζώδιο του Καρκίνου, το δεύτερο από τα ζώδια του υγρού στοιχείου. Το πρόβλημα του Καρκίνου είναι ότι δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς με αποτέλεσμα να πληγώνεται.
Όσο κι αν δεν του φαίνεται ο Ζυγός είναι ο αυτός που ολοκληρώνει την ομάδα. Αυτό οφείλεται στην ίδια την φύση του ζωδίου και την τάση του για συντροφικότητα.

Στο άρθρο Ζώδια και χωρισμός.  Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον χωρισμό? Μπορείς να βεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για κάθε ζώδιο.

Διάβασε  όλα τα άρθρα της κατηγορίας μας Ζώδια και Σχέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου